Marfelt Arkitekter er funderet i Funktionel Bæredygtig Arkitektur

Hos Marfelt Arkitekter tror vi på, at en bæredygtig udvikling i samfundet starter hos arkitekterne, og det ansvar er vi parate til at påtage os. Vores mål er, at vores bæredygtige arkitektur skal være det naturlige førstevalg hos alle.

“Ikke en traditionel tegnestue”

Til trods for, at vores tegnestue er formgivet af traditionelle dyder, er vi langt fra en traditionel tegnestue. Vi praktiserer en eksplorativ indstilling inden for arkitekturen og involverer både indretning, strategi og fotografi i vores projekter.

Det bevirker, at vi får nye idéer, og på den måde kan vi skabe de bedste arkitektoniske rammer i branchen – med en helt unik tilgang.

Vores måde at tænke virksomhedsstruktur på er både anderledes og innovativ. Vi har sammensat en dynamisk stab af selvstændige arkitekter og bygningskonstruktører med samme mål, men med forskellige kompetencer. Det betyder, at vi altid kan tilbyde en specialiseret løsning uanset projekttypen.

Desuden gør det os konkurrencedygtige, fordi hvert enkelt af vores projekter udføres af den person, der har de bedste kompetencer – hvilket betyder, at vi ikke har udgifter til en stor medarbejderstab.

Et projektforløb hos os er transparent, vores specificering af de forskellige projektfaser og den forventede økonomi er let forståelig, og med en kontrakt, som kan afsluttes efter hver fase, forpligter vi os til at levere kvalitet hver eneste gang.

Når vi samtidig tilbyder én kontaktperson gennem hele projektforløbet og vægter en komplet forventningsafstemning højt, mener vi, at vi samlet set giver vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Marfelt Arkitekter

Krausesvej 3 
2100 København Ø
CVR nr: 38730843

+45 5354 5439
Info@Marfelt.eu

part of Marfelt